Ole Opfinder og huskehatten

Ole Opfinder og huskehatten

 

Børneunderholdning med Ole Opfinder

Velkommen i Ole Opfinders forunderlige værksted, hvor luften er tyk af skæve indfald og kugleskøre idéer

 

Den storrygende og frække opfindermaskine spiller en central rolle i den yderst distræte Ole Opfinders univers. Maskinen er ikke altid lige medgørlig, når den skal hjælpe med Ole Opfinders geniale opfindelser. Samspillet mellem den meget forvirrede opfinder og opfindermaskinen som assistent skaber konstant forvirring og overraskelser under hele forestillingen, men er samtidig med til at holde lattermusklerne i gang.

Spændende børneunderholdning

Alt hvad der kan gå skævt, går skævt. I bedste Gearløse-stil vælter det frem med det ene mærkværdige påhit efter det andet. Lykkes det nogensinde Ole Opfinder at få maskinen til at hjælpe med at skabe den uovertrufne huskehat, som han virkelig har brug for? Ole Opfinder med sin magiske opfindermaskine tryllebinder publikum i et forrygende forestilling, hvor alt kan ske.
Der er naturligvis tænkt på det hele: Til børneunderholdning Ole Opfinder medbringer selv professionelt lydanlæg og baggrundskulisse, så rammerne er perfekte og publikums oplevelse bliver optimal.

Familieunderholdning med Billy Bang

Inde i Ole Opfinder gemmer sig en af landets travleste tryllekunstnere og entertainere. Multikunstneren Julenissen Julius, tryllekunstner og entertainere Kenneth Baun Børneunderholdning med Billy Bang m.fl. – der med mere end 110 shows om året fornøjer både store og små over alt i landet.

Kontakt Kenneth Baun