Julenissen Julius

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig og få et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe til mig på 22 34 42 71.

Julenissen Julius

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig og få et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe til mig på 22 34 42 71.

Juleunderholdning med Julenissen Julius og Kæmpe kommoden

EN SØD OG SPÆENDENDE JULEOPLEVELSE

Julenissen Julius er en rigtig spilopmager.
Han elsker børn, og alle børn er vilde med ham og hans nisserier. På sin helt egen charmerende facon kan han nemlig lave masser af nisseskæg juleballade.

Juilus bor på loftet over møllen, og her står hans kæmpe kommode. Skufferne er fyldt med overrakelser, og hver gang der åbnes en ny skuffe, sker der noget sjovt. Julius tryller, han synger med børnene, hælder mel, æg og sukker i sin høje hat og tryllebager pebernødder.

Alt kan ske når Julius først kommer igang og børnene synes det er hylende skægt. For nogle gange er han lidt uartig. Men det er nu meget normalt for en ungnisse på kun 212 år.

Børnene deltager som en aktiv del af juleshowet, og de som hjælper med på scenen bliver naturligvis belønnet.
Men ikke nok med det.
Når nisserierne er slut deles der pebernødder ud til alle når juleunderholdning er slut. Julius sørger for julestemningen og skal nok varme både store som småjulehjerter.
Julius medbringer selv professionelt lydanlæg og baggrundskulisse, så rammerne er perfekte og børnenes oplevelse bliver optimal.
Der er naturligvis tænkt på det hele

Husk – julen falder igen i år på den 24. december, så bestil Julius med hans juleshow i god tid – så er jers juleunderholdning sikret.

Kontakt Entertainer- Julenissen Julius

Du er også meget velkommen til at ringe på 22 34 42 71.

Hvad siger kunderne om Tryllekunstner Kenneth

Vi har i mange år, haft fornøjelsen af Julenissen Julius og hans fantastiske juleshow her i børnehaven. Hvert år bliver vi fascinerede over hvordan Julenissen, formår at få alle børnene med ind i showet, også de børn der måske er lidt ked af det. Han kan fange børnene med hans trylleri. Fantastisk show som sætter julestemning i gang.

Pædagogisk leder

Sanela Juzbasic