Ballonklovn/Ballonmand

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig og få et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe til mig på 22 34 42 71.

Ballonklovn/Ballonmand

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig og få et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe til mig på 22 34 42 71.

Ballonklovn / Ballonmand

Jeg er Ballonklovnen Karl Smart, din ballonklovn og garanterede kilde til latter og glæde. Ligegyldigt om det er på indkøbscentret, markedet, eller til den næste byfest, så er jeg her for at skabe uforglemmelige øjeblikke med farverige ballonkunst og et stort smil.

Som ballonklovn bringer jeg liv til enhver begivenhed ved at skabe fantastiske ballonfigurer lige for øjnene af jer. Hvad end I ønsker en ballonhat, et ballonsværd, eller den elskede ballonhund, er jeg her for at opfylde jeres ønsker. Mine magiske evner til at forme balloner gør mig til den perfekte underholder for børn i alle aldre. Og hvis der stadig er tid tilbage, kan jeg også trylle, da jeg også er tryllekunstner.

Jeg træder også ind i karakter som juleunderholdning Julenissen Julius eller som den sjove familieunderholder Billy Bang. Kun fantasien sætter grænserne, og jeg er her for at gøre jeres arrangement endnu mere magisk.

Så næste gang I leder efter en ballonklovn, der kan tryllebinde og skabe latter, så husk på navnet Ballonklovnen Karl Smart – hvor hver dag er en fest, og ballonerne slipper aldrig op!

Kontakt Entertainer- Ballonklovn/Ballonmand

Du er også meget velkommen til at ringe på 22 34 42 71.

Hvad siger kunderne?

“Vi kan kun anbefale Kenneth Baun’s Trylleshow og ballonsjov, efter hans besøg ved vores Gymnastikopvisning af børnehold i Frederiskværk Gymnastikforening. Hans professionelle indgang til børn med hans fremvisning af kunst indenfor trylleri, kommer alle til glæde for både voksne og ikke mindst børn, så derfor kan vi kun anbefale Kenneth Baun til arrangementer, hvor mange børn og voksne skal underholdes.”

5/5
Lene Thorning

“Vi kan varmt anbefale, at I bruger Tryllekunstner Kenneth Baun til jeres arrangement. Vi havde i vores kirke fornøjelsen af Kenneth Bauns trylleri for nylig.
Mange fra menigheden var samlet – over 200 personer i alderen 2-88 år,
så man skulle favne bredt. Kenneth formåede at fange alle; både unge
som gamle. Børnene var meget betaget af trylleriet, og han var god til at
inddrage dem til forskellige tryllenumre.”

5/5
Karina Uno