Tryllekunstneren Kenneth Baun

Mit trylleshow indeholder imponerende og visuelle wow-effekter, som giver publikum en fornemmelse af, at de lige har set det umulige ske på forunderlig og mirakuløs vis.

Familieunderholdning med cowboy Billy Bang

Lad mig præsentere Billy Bang, som tager hele familien med ind i et spændende cowboyunivers. Billy Bang underholder med et show, hvor alle får et indblik i, hvad et rigtig cowboy-liv indeholder.

Underholdning for børn Klovnen Karl Smart

Sjov og charmerende klassisk klovn, med glimt i øjet, rød næse og store sko. En sød klovn med sin egen hyggelige personlighed.

BørneShow med Ole Opfinder

Den storrygende og frække opfindermaskine spiller en central rolle i den yderst distræte Ole Opfinders univers. Maskinen er ikke altid lige medgørlig, når den skal hjælpe med Ole Opfinders geniale opfindelser.

Børneunderholdning med Prop og Berta Dukketeater

Historier om den lille tykke mand Prop samt hans talende ko Berta, og deres mange spændende oplevelser i skoven sammen med tyttebøvserne.

Ballonmand / ballonklovn, Børneunderholdning som walkaround

Rundt i indkøbscentre, på markeder, til byfester – faktisk alle steder – elsker børn at få en farvestrålende ballon formet til en ballonhat, et ballonsværd, eller klassikeren over dem alle: ballonhunden.

Juleunderholdning med Julemanden

Alle børn elsker at synge, danse og lege med julemanden. Der er gang i HO HO HO og de røde træsko, og når juletræet slukkes, tror alle børn og voksne helt sikkert på julemanden.

Juleunderholdning med Julenissen Julius

Julenissen Julius er en rigtig spilopmager. Han elsker børn, og alle børn er vilde med ham og hans nisserier. På sin helt egen charmerende facon kan han nemlig lave masser af nisseskæg juleballade.

Foredrag: Ordblind og hvad så

Prøv at forestille dig, at du ikke kan læse. Du kan ikke holde avis eller læse gode bøger, og hvad med dit arbejde? Kan du beholde det? Hvordan finder du rundt, når du kører bil? Du kan jo ikke engang læse et vejskilt eller et bynavn…

Kontakt Entertainer- Kenneth Baun

Du er også meget velkommen til at ringe på 22 34 42 71.

Tryllekunstner