Tryllekunster Kenneth Baun

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig og få et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe til mig på 22 34 42 71.

Tryllekunstner - Kenneth Baun

Tryllekunstner

Tryllekunstnerens fantastiske trylleshow for både børn og voksne

Mit trylleshow indeholder imponerende og visuelle wow-effekter, som giver publikum en fornemmelse af, at de lige har set det umulige ske på forunderlig og mirakuløs vis.

Publikum tages med på en pragtfuld rejse gennem magi, komik og sjove overraskende indslag, til stor fornøjelse og beundring for tilskuere i alle aldre.

Med en tryllekunstner og stemningen helt i top, bliver der lagt op til en god gang motion af lattermusklerne, når det festlige og farvestrålende trylleri folder sig ud.

Ønsker du et professionelt trylleshow med ild i handskerne, elegante duer og enestående øjeblikke, har du nu fundet den helt rette tryllekunstner.

Selve trylleshowet er underbygget med festlig musik både til start og slut, hvor forholdene tillader det.

Du kan se et sammenklip af mit trylleshow her:

Læs om tryllekunsten og -kunstneren

Jeg har været professionel tryllekunstner siden 1993. Jeg kan godt selv se, at det får mig til at se lidt gammel ud på papiret, men jeg startede med at trylle som helt ung. Det er endnu ikke gået op for mig, at jeg er på vej til at blive voksen på trods af, at jeg har tryllet i omkring 30 år. Jeg er fortsat meget ung af sind, hvilket er en god kombination med mine mange års erfaring som tryllekunstner, som jeg kan trække på, hver gang jeg optræder.

Det er sjældent jeg tænker, den har arrangement type har jeg godt nok aldrig prøvet før. Jeg er klar til at kaste mig ud i det meste, og kan tilbyde at tilrettelægge et show som passer til forskellige arrangementer.

Mange søger efter en tryllekunstner, men ender ofte med en af mine andre figur, som også kan trylle. Måske kender du allerede alle mine figur, men ellers kan du kigge rundt her på min hjemmeside og se, hvilke andre figurer jeg også kan tilbyde. Jeg spænder meget bredt, og kan underholde alle aldersgrupper enten hver for sig eller sammen. Jeg tilbyder både børneunderholdningfamilieunderholdning og voksenunderholdning.

Mange har førhen oplevet mig optræde som Peter Pan. Jeg har flere gange været i tv både som mig selv, men også som nogle af mine forskellige figur. Der er lavet to tv udsendelser om mig, hvor jeg fortæller om, hvordan det er at være ordblind tryllekunstner. Måske du har set eller hørt om mig der.

Jeg lover ikke at alle som kommer til mit show som singler, går hjem med en kæreste i hånden, men man ved aldrig, hvad magi kan føre med sig. Min skønne kone så mig for allerførste gang, da jeg tryllede på tv. Du kan læse den søde historie i artiklen fra Ude og Hjemme herunder.

Der var både magi og amoriner luften, da Katrine for nylig giftede sig med tryllekunstneren Kenneth Baun. Efter vielsen svævede Katrine rundt mellem bryllupsgæsterne. For da Katrine havde set Kenneth i en tv-udsendelse, ringede hun nemlig til ham og spurgte, om de skulle mødes.

Det er ikke usædvanligt, at en nybagt brud svæver på en romantisk, lyserød sky. Men at hun efter vielsen ligefrem hænger frit i luften, tilsyneladende kun holdt oppe af gemalens ømme kys og kærlige ord, hører vist til sjældenhederne.

Men det var præcis, hvad der skete for 22-årige Katrine Graugaard fra Silkeborg, da hun lørdag den 9. september i år 2000 giftede sig med den tre år ældre tryllekunstner Kenneth Baun alias “Klovnen Karl Smart, Ole Opfinder, Dennis Dyreven HJØRNEBJØRNE og Cowboy Billy Bang”. Bruden svævede i bogstavelig forstand ind i ægteskabet, men Katrine var selv ude om den noget flyvske behandling. Uden hendes amourøse energi og gåpåmod var de to nemlig aldrig blevet mand og kone.

Onsdag den 5. maj 1999 kl. 22 tændte Katrine for fjernsynet hjemme i Silkeborg. Hun ville som sædvanlig se. nyheder på TV 2. Men skæbnen ville, at hun i stedet kom, til at se DR-TV, Her fortalte. en ung mand, som Katrine fandt både charmerende og sympatisk, om sine vanskeligheder som ordblind. Herren i fjernsynet hed Tryllekunstner Kenneth Baun, og på trods af at han under sin opvækst i Vestjylland havde haft 12 forskellige dansklærere på seks forskellige skoler, kunne han stadig ikke hverken læse, skrive eller stave.

Jeg faldt for den fyr lige på stedet, husker Katrine. Han så sød ud og havde en dejlig humor. Han var også pæn, og da Tryllekunstner Kenneth fortalte, at han savnede at kunne læse i Biblen, tænkte jeg, at det kunne jeg da hjælpe ham med. Jeg måtte møde ham og

finde ud af, om vi kunne drive det til noget sammen.

Efter et større detektivarbejde lykkedes det Katrine at finde frem til Kenneths telefonnummer i Ødsted nær Vejle. Tryllekunstner Kenneth var noget forundret, da han første gang fik sin – skulle det senere vise sig – kommende hustru i røret.

– Jeg var selvfølgelig nysgerrig efter at finde ud af, hvad det var for en pige, der havde mod og mandshjerte nok til at ringe til mig, siger Kenneth Baun.

– Jeg var godt klar over, at der var amoriner i luften, og at Katrine ikke blot ringede for at få hemmeligheden bag en tryllekunst. Derfor syntes jeg, det var i orden, at vi mødtes. Hun havde trods alt set og hørt mig på tv, mens jeg intet anede om hende. Hun lød sød i telefonen, men hun kunne jo være en lykkeridder, der blot var ude på sjov.

Gensidig sympati Efter tv-udsendelsen gik jeg og samlede mod et stykke tid, siger Katrine.

– Tænk, hvis han allerede havde en kæreste, eller hvis han ikke syntes om mig. Det ville være pinligt. Men et eller andet sagde mig, at jeg måtte møde den mand.

I slutningen af maj kørte Tryllekunstner Kenneth til Silkeborg for at møde Katrine. De tog på restaurant, og der var gensidig sympati. Snakken gik fint, men som Kenneth siger:

Jeg var ikke “ramt på stedet”, ligesom Katrine tilsyneladende var. Jeg måtte have lidt tid, men efter talrige telefonsamtaler var vi begge klar over, at dette godt kunne gå hen og blive alvorligt.

Onsdag den 2. juni 1999 tog tryllekunstneren og den pædagogstuderende atter på restaurant, og den aften fandt de ud af, at der ikke blot var tale om gensidig sympati. De var forelskede i hinanden.

Men det var en hård tid, husker Tryllekunstner Kenneth.

Jeg var ved at bygge min tryllevirksomhed op. Jeg var lige flyttet i hus, og i Børge Skovlund i Århus havde jeg for førte gang i mit liv fundet en lærer, der kunne lære mig at læse og skrive. Tilmed var jeg forelsket, så det var en ordentlig mundfuld at komme igennem. Men alt faldt på plads, og da jeg i september sidste år endelig kunne læse i en alder af 24 år, besluttede jeg at fri til Katrine.

Og således gik det til, at Katrine lørdag den 9. september år 2000 svævede ind i ægteskabet. Men hun var selv ude om det.

Tryllekunstner

Kontakt Entertainer-Tryllekunstner Kenneth Baun

Du er også meget velkommen til at ringe på 22 34 42 71.

Tryllekunstner

Hvad siger kunderne om Tryllekunstner Kenneth Baun?

Er tryllerier kun for børn?

Kenneth Baun har bevist det modsatte ved flere lejligheder i Christianskirken. Vi har haft stor glæde og megen morskab af at have besøg af Kenneth ved sognets årlige frivilligfest og i kirkens café for ældre. Kenneth har en god fornemmelse for at lægge niveauet, så det passer til den mere modne del af menigheden.

Ved frivilligfesten fortalte Kenneth også lidt om sit liv og udfordringer som ordblind. Bestemt en fortælling til eftertanke og refleksion over, hvordan vi skaber fællesskaber, når kommunikation er en udfordring. Jeg kan give Kenneth Baun mine bedste og varmeste anbefalinger.

kirke- og kulturmedarbejder ved Christianskirken

5/5

Esther Jensen