Julenissen Julius og Kæmpe kommoden

 

Julenissen Julius og Kæmpe kommoden

 

Juleunderholdning med Julenissen Julius og Kæmpe kommoden

EN SØD OG SPÆENDENDE JULEOPLEVELSE

Julenissen Julius er en rigtig spilopmager.
Han elsker børn, og alle børn er vilde med ham og hans nisserier. På sin helt egen charmerende facon kan han nemlig lave masser af nisseskæg juleballade.

Juilus bor på loftet over møllen, og her står hans kæmpe kommode. Skufferne er fyldt med overrakelser, og hver gang der åbnes en ny skuffe, sker der noget sjovt. Julius tryller, han synger med børnene, hælder mel, æg og sukker i sin høje hat og tryllebager pebernødder.

Alt kan ske når Julius først kommer igang og børnene synes det er hylende skægt. For nogle gange er han lidt uartig. Men det er nu meget normalt for en ungnisse på kun 212 år.

Børnene deltager som en aktiv del af juleshowet, og de som hjælper med på scenen bliver naturligvis belønnet.
Men ikke nok med det.
Når nisserierne er slut deles der pebernødder ud til alle når juleunderholdning er slut. Julius sørger for julestemningen og skal nok varme både store som småjulehjerter.
Julius medbringer selv professionelt lydanlæg og baggrundskulisse, så rammerne er perfekte og børnenes oplevelse bliver optimal.
Der er naturligvis tænkt på det hele

Inde i Julenissen Julius gemmer sig en af landets travleste tryllekunstnere og entertainere – multikunstneren Peter Pan, familieunderholdning med Billy Bang, entertainer og tryllekunstner Kenneth Baun m.fl. – der med mere end 150 shows om året fornøjer både store og små over alt i landet.

 

Husk – julen falder igen i år på den 24. december, så bestil Julius med hans juleshow i god tid – så er jers juleunderholdning sikret.

Kontakt. Juleunderholdning med Julius

15 + 13 =