Dennis Dyreven HJØRNEBJØRNE

Dennis Dyreven HJØRNEBJØRNE

HJØRNEBJØRNE Dennis Dyreven 

Mød Dennis Dyreven, som i et magisk show spreder kærlighed til den nordiske natur, og de søde dyr fra HJØRNEBJØRNE: Buller Bjørn, Kamma Kanin, Ernst Elg, Inga Isbjørn og mange, mange flere. Mange børn kender allerede Hjørnebjørnenes univers fra Ramasjang.

Showet med Dennis Dyreven er en god blanding af sjov og læring om, hvordan vi hjælper hinanden med at passe på naturen og dyrene.

Dyrene fra Hjørnebjørne universet lever i deres egen fauna. De har hver deres personlighed, og mange af deres oplevelser kan børnene relaterer til, da dyrene har følelser, og tænker på samme måde som børn.

Dennis Dyreven spreder kærlighed til naturen gennem hjørnebjørnene universet. Der kommer til at ske mange spændende og lærerige ting undervejs i det magiske show, hvor børnene bliver inddraget. Sjov på en naturlig måde.

HJØRNEBJØRNE er helt sikkert et godt valg til børn.

Underholdning for børn i skoven

Dennis Dyreven show med HJØRNEBJØRNE ude i skoven mellem træer, blade og træstubbe.
Det er en kæmpe oplevelse for børnene, at opleve showet ude i naturen.

Jeg har store erfaring med spændende og anderledes underholdning for børn i skoven, fra min tid som Peter Pan.

Underholdning i skoven tilbydes fra maj til og med september.

HJØRNEBJØRNE baggrund

Serien er skabt af Niels Valentin og produceret af Tiny Film Aps.

Universet blev til i slut-00’erne i protest mod de
udenlandske tegnefilms stadig hurtigere tempo på TV og
lidt indholdsløse historier.
Idéen om at tegninger og bamser skulle ligne hinanden, fik Niels
Valentin til at gennemtænke, hvordan en bamse kunne sys billigt og lade det styre designet af de tegnede figurer. Samtidigt skulle historierne ned i tempo og have det danske og nordiske
kendetegn: Indhold.
Det kom der et dejligt og populært univers ud af, i første
omgang som tegnefilm på DR Ramasjang, hvor seriens 78
afsnit har kørt siden Nytårsdag 2014. Og nu som streaming
på DR.dk/tv.
Siden er der kommet lydbøger, trykte bøger og bamser.
Men eventyret stopper ikke dér, nu er der også lavet et underholdende show med Dennis Dyreven, som omfavner HJØRNEBJØRNE universet på en kærlig og lærerig måde.

Nogle af grundværdierne i HJØRNEBJØRNE har fra start været kærligheden til vores egen natur, den nordiske, den gode historie og at bruge tegnefilmenes fantasiverden til at invitere børnene til at tegne med på dagens karakter. Hver film starter med at Niels Valentin ved et hyggeligt arbejdsbord viser, hvordan en HJØRNEBJØRN tegnes. De er bygget op af simpel geometri og har gennem årene appeleret til både børn og voksne. På samme måde har dyrene i HJØRNEBJØRNEs univers alle været som menneskebørn i deres egen fauna. Lulu Los er et natdyr, Eddie Odder bor ved en å, Ernst Elg bor ingen faste steder mv. På denne måde for børnene en introduktion til at vilde dyr lever i naturen – og i dette tilfælde i Norden.

 

Tryllekunstner Kenneth Baun. Underholdning for børn. Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig og få et uforpligtende tilbud

HJØRNEBJØRNE Kendt fra Dr. Underholdning-for-børn