Skal du holde børnefødselsdag, fødselsdag eller jubilæum?
Så har jeg en god idé…

Et trylleshow til festen kan gøre festen sjovere. Hvis I bestiller mig til at underholde, får festen et løft med et trylleslag.

Til børnefødselsdag kan det være vanskeligt at finde ud af, hvad børnene skal underholdes med. Det er lidt svært at overskue så mange børn på én gang, og forventningerne kan være store. Jeg har været til mange fødselsdage med stor succes. Hvis I får en tryllekunstner på besøg, har dit barn og vennerne noget at snakke om i lang tid efter.

Forestillingen indeholder: tryllerier i børnehøjde. Jeg leverer et farvestrålende og sjovt trylleshow og uddeler ballondyr til alle børnene. Så går de hjem med en særlig gave fra dit barns fødselsdag.

Til voksenfesten kan et trylleshow bruges som et sjovt indslag til hovedpersonen. Det vil blive en gave, fødselaren aldrig glemmer. Som en del af showet har jeg en gave med til hovedpersonen, lavet af balloner. Måske kommer onkel desuden op og hjælper til i showet. Du er velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om showet.

Forestillingen indeholder: Showet ”Komisk tryl” – et flot farvestrålende trylleshow.
Print
Børnefødselsdag med Peter Pan/ Voksne fødselsdag med tryllekunstner kenneth Baun/ Trylleshow / Trylleri / børnefødselsdagsfest/ Børneunderholdning/